Forstår selvfølgelig at du er dypt uenig med meg, du er jo en homofil. Du ser situasjonen ut fra ditt ståsted. Problemet er at ditt ståsted er helt feil, men mange mennesker har jo ikke det man kaller selvinnsikt. Men ved ren oppservasjon, så burde det jo begynt å demre for deg at homofili kanskje ikke er en ønskelig livsstil sett rent fysiologisk.

Homofili er naturens norm også, er du ikke klar over hvor vanlig homofili er i natur og dyreverdenen? Og verden trenger ikke flere barn heller, ser du ikke hvor mange barn som blir født uten kjærlighet og uten et trygt hjem? AIDS er vel mere vanlig blant heterofile og bifile, trodde du bare homoer har flere partnere i livet? Det verden trenger er mer forståelse og tilgivelse, mere kjærlighet rett og slett: Tror du at en kunde i en butikk som finner et deffekt kamera til tyvetusen, vil juble og kjøpe dette deffekte kameraet?

Alle produsenter av alt mulig du kan tenke deg, opplever at en av varene deres på samlebåndet ikke er rett satt sammen og må fjernes fra salg. Problemet med hetrofile og AIDS, er jo nettopp pga disse bifile som er en link mellom homofili og heterofili og derved gjorde det mulig for at AIDS krysset grensen. Nei, tror ikke det er sunt å snike homofili etc.

Det blir for gresk for meg ;. Tenk at du også er defekt siden du en dag også dør på en eller annen måte.. Og skulle det være et annet menneske som har skyld i din død, så husk at også det mennesket er skapt av naturen.. Ja, forstår at du føler det slik, men jeg trengte å klargjøre poenget slik at det ble krystallklart. Du forstår jo tanken Homofili er ikke brukanes i naturens prosess.

Du bør jo innse at homofili er en feilkobling i hjernen, dette kan man jo oppfatte ved ren iaktagelse og studie av hva det frambringer, nemlig ingenting. Din argumentasjon og påståelighet er forståelig, du har behov for å rettferdiggjøre din homofili, det er jo dette du er. Vi ser jo på tv om fabrikker som må kutte bemanningen pga av dårlige tider.

De arbeiderene som må slutte og kanskje flytte med familie og alt de har til en annen del av landet for å få ny jobb. Disse er også frustrerte og klager og demonstrerer, de nekter å godta avgjørelsen, de tenker på seg og ikke på fabrikkens beste.

Det må kanskje mange møter med klargjøring om fabrikkens situasjon før de svelger det og reiser. Problemet med de homofile er kanskje at myndighetene og media ikke har våget å sette dere inn i at homofili er unormalt og ikke ønskelig. Nei, de har heller gitt helt etter og gjort som foreldre som lar ungen sin dure fram.

Det er altså de som har svelgt unna og begynt å kalle det unormale normalt. Angst for konfrontasjon, er ordet. Homofile har faktisk en funksjon i naturen. Blant pingvinene for eksempel adopterer homofile par barn som mister foreldrene sine. SÅ jeg tror virkelig homofili har en betydning i naturens kretsløp og om ikke, så har det en betydning i kraft av å være til i så mange mennesker.

At du sitter å snakker om bemanning, om mennesker som varer og noe du nærmest bare kan kaste det er så kvalmt og nærmer seg rasetenkningen til Hitler. I henhold til naturen er det fullstendig fair og fornuftig å ødelegge klimaet slik at vi som den arten som er en av de flinkeste til å tilpasse oss får mesteparten av resursene for oss selv.

I følge naturen er det den sterkestes rett. I følge naturen så er det mye som er rett som for mennesker anses som galt. Hvorfor er det forbudt å drepe noen? Naturen sier at det er ok. Drep hverandre for sport eller drep for mat, naturen gir eff. Hvorfor er voldtekt forbudt? Naturen sier at det er en kjempefin ting — sett igang. Vi har dannet samfunn for mennesker hvor vi lager og følger våre egne regler fordi vi anser det som enten en bedre måte å leve våre liv og en mer rasjonell måte å samarbeide.

Det er ikke slik at vi kan si at noe er naturens regel og dermed holde den som standard for hvordan mennesker skal tenke og oppføre seg — og ihverfall ikke for hvordan vi skal bygge samfunnet. Herregud — nå fikk jeg mange bilder i hodet som jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere? Kankje Pushby burde lære seg gresk?

Jotakk, hørt den før, men at kjærligheten er så veldig mye sterkere blant homser enn hetereo er en av løgnene som homseleiren skal prøve å innføre som en sannhet. I virkeligheten er det slik at homofile forhold ryker 20 ganger raskere enn heterofile. Homofili har aldri vært naturens norm,men en abnormitet slik som kreft og dysenteri. Homofile forhold i dag har det ofte ikke like lett blant familie og ytre press og underbevisst kommunikasjon.

Homofile svaner er noen av naturens individer som har livslange forhold. Jeg vet selv om folk som dessverre har gjort livet slutt etter utfrysning fra familie og vennekrets på grunn av skilsmisse. Noen holder sammen for barna, andre for å holde oppe fasader.

Når man først har komt inn i et A4-liv, er det kanskje ikke så lett å bryte ut. Er det ikke da bedre å skifte partner enn å holde ut i et sørgelig ekteskap? Er det ikke meningen at vi skal være frie? Skal et individ få bestemme over en annens liv mot dens eget ønske?

Hæææ hvor har du påstanden fra at homofile forhold ryker 20 ganger raskere enn heterofile? Hvem som forteller at homo kjærlighet er større en hetro kjærlighet er noe du får svare for selv, mitt inntrykk er at homofile kjemper for å likestille kjærligheten ikke fremstille den som noe bedre. Svart hudfarge er også en abnormalitet, hvit også forsovidt. Men jeg skjønner at du mener at vi alle skulle vært gul i huden siden alt annet er defekt.

Eh, kjekt å vite…men homofili hører ikke inn i naturens sirkulære prosess. Homofili er en blindvei, fører ingen stedts hen. Og om du leser teksten over her står det faktisk at de fleste som blir smitta er heterofile. Så Aids har ingenting med… Jeg gir opp. Jeg forstår at du sliter et eller annet sted. Mulig jeg leser feil over i artikkelen, kun 76 av de nylig smittede i Norge i år er homofile.

Jeg har ingen grunn til å tvile på at dette tallet er nær gjennomsnittet. Du må gjerne vise til ett eller annet hvor dette er tydelig! Sannheten finner du her: Nå roter du det til.

Av er smittede tatt med både av de som bor og er statsborgere og de som kommer til landet altså smitter før man kommer til Norge. Altså 42 smittet i Norge, som i statistikken er hetro. Hvor henter du tallene fra?? I følge fhi, datert Det er en riktig observasjon — selvidentifiserende homofile har ikke den samme risikoen for å bli hivpositive som menn som ikke er homo, men alikevel har sex med menn.

Det betyr jo at vi skulle vi trukket deg fra markedet for mange år siden og i hvert fall hatt reklamasjonsrett- og bekyttelse mot! Hvis du selv hadde vært så meget observant hadde du kanskje observert hvordan man skriver ordet observere?

Du mener at homofili er unaturlig, men det foregår over alt i naturen. Hva som er naturlig for deg er unaturlig for andre, det som er normalt for deg er unormalt for andre. Hva får deg til å tro at din sannhet er en universell sannhet? Jeg synes at dine meninger er ekle og middelaldersk, gammel tankegang. Så i det store bildet blir det da DU som er unormal!

Med fare for en avsporing: To mennesker som elsker hverandre? Menn som knuller hverandre på sognsvann inne i skogen, aldri sett hverandre før, prater ikke før, under og etter akten..

Du er vel ikke bedre enn de du kritiserer…du tåler jo ikke at noen ikke har samme syn som deg jo…er jo ikke mye tolerant du heller da. Det handler ikke om syn. Homofili ekke noe du kan være for eller i mot, det er der, det er ingenting du kan gjøre noe med, deal with it.

Og om noen driver med Dogging i skauen, så er det noen få av veldig mange. Og senest i sommer hadde avisene flere oppslag med heterofile som også drev med dogging. Poenget er at dere greier ikke å gjøre nettopp dèt, dere skal på død og liv synliggjøre dere, med opptog igjennom gatene og total eksponering av seksualliteten deres, som virker frastøtende, nettopp fordi den er uforståelig for hetrofile.

Dere føler jo at hetrofil seksuallitet er noe frastøtene, det forstår jeg, utifra hva jeg føler for det motsatte. Poenget er at flertallet vinner, slik fungerer et demokrati. Hører det hjemme i et demokrati at flertallet skal bestemme over og styre det enkeltes individuelle liv, tanker, meninger og kjærlighet — hvordan alle er og må være, der alle blir gjort like?

Mine tanker går ikke bare til homofile, men ulike mennesker generelt som er annerledes fra andre, enten seksuelt, mentalt, fysisk eller kroppslig. Poenget er at demokrati er flertallsstyre. Homofili er ikke skadelig i samfunnet hvis det blir holdt på sin rette plass. Homofile må slutte å fronte sin homofili i det offentlige rom og i media. Hold homofilien innen for de private husvegger.

Ikke infiser samfunnet med dens kultur og tankegods og dens motbydelige seksualhandlinger. Heldigvis for oss homofilerte, som du kaller oss, er du en minoritet blant heterofile — du ville knapt synes i en representativ studie. Et demokrati sin styrke er faktisk hvordan de klarer som majoritet å ivareta minoriteten og de som ikke deler flertallets sy.

Hva slags system du representerer er uønsket i vårt samfunn. Det er vel heller ingen som påstår at uforpliktende sex hvorhen den foregår eller med hvilken seksuell preferanse er lik kjærlighet?! Temmelig ignorant innlegg av pushby. Som om det ikke finnes nok av løssluppen heteroseksuell utfoldelse, eller dekadense om du foretrekker den terminologien. Men du mener altså at f. Joda, Kjell, er enig i at samfunnet vi lever i er dekadent og har gjort sex til en underholdningsvare, det er jo gjennom denne dekadensen at homofili har sneket seg inn.

Dette er historisk bevist igjennom gamle sivilisasjoner hvor nettopp dette har skjedd. Vi har en lei tendens til å gjenta historien, i stedet for å lære av den. Hvorfor har du så trang til å bestemme hvem andre skal få dele livene sine med, og hvem mener du har gitt deg denne retten over andre?

Holder det ikke med at du bestemmer over ditt eget liv? Heterofili har ikke bare sneket seg inn over alt, den har bombardert oss med propaganda på ulike måter i årtusener: Det er på tide at andre mennesketyper få slippe til også nå og at folk får bli fri og være i fred til å skape sin lykke.

Er du ikke klar over hvor mange mennesker som lever i sørgelige forhold og hvor mange som har endt sine liv på grunn av frykt og ytre krav i stedet for å følge sine egne hjerter. Er det ikke meningen at vi alle er 1 og skal se det beste i hverandre? Husk at kjønnssykdommer kan alle få og at HIV kan smitte fra heterofil til heterofil.

Nei, det gjelder ikke bare at folk må få kunne få elske den de vil, selv om dette skulle være av det samme kjønn. Homofili er som sagt ikke bare seksuell preferanse. Det er som jeg har sagt før i et innlegg på denne siden, at vår seksuallitet er selve kilden til vår tenkemåte, kultur, livsstil og alt et menneske er.

Når nå andre seksuelle legninger skal begynne å finne sin plass, sammen med hetrofile i det offentlige rom, så vet vi at dette vil føre til ukjente og sannsynligvis ødeleggende ting. Det vil komme til å bli ekstremt komplisert. Joda, HIV kan smitte mellom hetrofile, men det ble introdusert igjenom bifile som en link til homofile som HIV oppstod hos. Homofili bør fungere som en seksuellt greie, ved at de har sine nettsider, saunaer og egne treffsteder. Tror du det plutselig bare oppstod i en homofil mann.

Straff fra Gud eller noe? Du prater mye for en person som ikke vet særlig. Det er en mutasjon fra et SIV-virus som med stor sannsynlighet ble overført fra sjimpanser til mennesker. På lik linje med fuglevirus, for å bruke en sammenligning du kanskje har hørt om…. Google det og gå på bibliotekeer og les om gamle sivilisasjoner. Kanskje NRK kan lage et program om hvordan homofili var i gamle sivilisasjoner og dens innvirkning på samfunnet og hvordan det fjernet.

Men vet at alt kan vinkles og fakta kan bli utelagt, så det vil vel bli noe politisk korrekt historie time….

Hva har egentlig du lært av historien Pushby? Du er for meg en lei tendens som gjentar seg hver gang homo tema kommer frem i det offentlig rommet… gjesp! Det blir for mye å skrive om jeg skal begynne å legge ut om hvor ufattelig ignorant, trangsynt, uvitende og generelt prippen du virker.

Først kan man jo spørre seg om hvorfor du i det hele tatt gadd å klikke deg inn, for så å lese artiklene, når det er så ubehagelig å lese dette for deg. Men jeg velger heller å spørre: Kan det ikke være verdt å skrive om dette i media, sånn at de det kanskje angår homofile kan lese seg opp og få litt mer tilgjengelig informasjon om HIV og aids? Det er for ungdom , kan lese seg opp sånn at de forhåpentligvis klarer å holde seg friske og smittefrie? Kan du ikke ofre det?

Selv om det var svært så ubekvemt for deg at du fikk et innsyn i andres seksualitet, livsstil, historie og sykdom servert på denne måten. Myndighetene kunne lage en webside med et eget domene, om homofil helse og latt homofile meldt seg på et anonymt nyhetsbrev, som gjorde at de fikk vite alt dette. Det er sikkert mange slike tv-kanaler man kan spesialbestille med homofilt innhold. Homofile menn driter i alle. Ta alle homofile under en stor kam. For innholdet i denne artikkelen gjelder vel samtidige homofile i Norge?

Bare det at du kommer opp med Jan Thomas som eksempel sier ganske mye om hvor lite ungangspunkt du har. Kom deg litt ut, få noen nye venner, nye inpulser, utvid gjerne horisonten din litt. For det første leste du den, noe som tydeligvis gjør det til underholdning for flere enn bare de homofile. For det andre må du da skjønne at hetrofile gjør akkurat det samme.

Du virker temmelig ignorant selv,det er knapt noen gruppe som i de siste tiårene har blitt bombardert med info om hvordan beskytte seg mot seksuelt overførbare sykdommer, og det går klart fram i dokuen at det hjelper ikke et spøtt.

Selv tiåringene vet dette idag, sannheten er at homofile menn driter i det bare de får et eller annet…………, syke egoister kalles slike. Jeg undres hva vi kaller vi slike som deg Jan Hauger versom har så god oversikt over hva dagens åringer har fått med seg i motsetning til menn som har sex med menn?

Jeg tror at for de fleste er homofili helt normalt, og jeg er sikker på at alle som besøker denne dokumentarsiden har venner eller familie som er homofile, enten de har kommet ut av skapet eller ikke. Det du undrer deg over er vel hva som er motivasjonen for P3 Dokumentar til å fortelle om dette.

Vårt mål er ganske enkelt å fortelle historier fra ung norsk virkelighet, på en åpen og ikke-dømmende måte. Denne dokumentaren er med andre ord ikke laget fordi folk i det miljøet vi får fått lov til å besøke har et skrikende behov for å vise seg fram, men fordi vi i P3 Dokumentar syns det er en viktig historie å fortelle fra et miljø få av oss har vært på innsiden av no pun intended , og for å feire de som legger så mye tid og arbeid i å informere og hjelp, i dette tilfellet Helseutvalget og Sjekkpunkt, som gjør en fantastisk jobb.

Vi oppfordrer forøvrig alle om å holde en god tone i kommentarfeltet. Undring, forundring og diskusjon er superbra, men hold diskusjonen ren og klok. Vi sier jo alle at vi ikke blir påvirket av reklame, men det at tilstedeværelsen av et produkt som kjøres om igjen og om igjen igjennom de forskjellige mediakanalene, gjør at produktet blir festet i sinnet. Unges hjerner er som svamper og ekstremt påvirkelig av miljøet de er i. Det er lett og bli presset inn i den formen som er mest dominant.

Står en imot så får man føle det. Unge liker å bli godtatt og føle at de en av gjengen. Som du sier, så har mange en homofil i familien, eller kjenner til en. Det er forståelig at familien føler et sterkt behov for å rettferdiggjøre handlinger til den de elsker. Det ser jo vi stadig i nyhetene hvor spesiellt moren står frem og forteller hvor god og snill barnet hennes er, selv om han er tiltalt for mord og voldtekt.

Kvinner sender jo kjærlighetsbrev til dømte barnemordere. Problemet for samfunnet blir jo når politikere og andre innflytelserike folk har en homofil i familien.

Folk som er utpregede følelsemennesker biter på. Vi er forvetne på ting vi avskyr, med andre ord. Det er det media lever av. Dessverre har også folk i media også hang til lite selvinnsikt hvor slike ting kan bære avsted.

De fleste unge mennesker ser paa homofili som normalt fordi de ikke er like trangsynte og hjernevasket som du. Hilsen en heterofil men tolerant mann. Det er interessant å lese innleggene dine. Du har åpenbart ikke fått med deg det viktigste i denne dokumentaren, sannsynligvis fordi du da ville vært nødt til å revurdere ditt syn på homofile og deres synlighet i samfunnet.

Da snakker man ikke om sin legning, og man tar gjerne større risiko for å tilfredsstilt sitt behov på en anonym måte. Når rus også er med i bildet blir det bare verre. Det er en egoistisk tankegang og sier mye om deg! Æsj, fysjom, og slikt. Mennesker som, akkurat som deg, har rett til å leve sitt liv slik de selv ønsker. Og som alltid i diskusjoner om homofili og HIV, blir lesbiske glemt. Hvordan passer det inn i ditt trangsynte univers? Mange tullinger som driter i sin egen og andres helse for å kunne tilfredsstille sine syke lyster.

Burde betale sine medisiner og behandling selv. Du har tydligvis ikke hørt eller lest dokumentaren. Majoriteten av de som blir smitta med hiv tilhører en gruppe som IKKE er selvidentifiserende homofile. Dette handler i stor grad om et større samfunnsproblem hvordan menn som har sex med menn blir behandlet, og hvor noen blir utsatt for diskriminering av majoritetssamfunnet.

Her står det også litt tall http: Tro meg, hadde homofile på en eller annen merkelig måte, endt opp som et flertall, så hadde hetrofile fått merke det til gangs. Når du snakker om naturens gang så mener du visst det å føre genene videre. Meg bekjent så er homofile verken mer eller mindre sterile enn heterofile. Jeg synes ditt syn på flertall vs. Og jeg registrerer at du ikke har kommet med noen kilder til dine påstander. Joda, homofile kan få barn, men da trengs det jo en kvinne, og er man lespe så trenger man en mann.

Det ene utelater det andre, med andre ord. Mitt syn på flertall vs mindretall er ren logisk tenkning og oppservasjon av andre typer konflikter, men med samme framgangsmåte.

Nope, dette var logikk. Tenkeevnen min forhindrer meg i å gjøre meg til en offentlig skyteskive for den agressive homomafian. Jeg lærer igjennom å oppservere. Det er vel ikke det minste rart at lesbiske nesten ikke er utsatt for HIV-smitte? I flere uavhengige undersøkelser viser det seg nå at over 60 prosent av befolkningen er enig i at ekteskapsloven skal omfatte alle, uavhengig av seksuell orientering.

På begynnelsen av tallet mente mindre enn 10 prosent av befolkningen det samme! Dette er tall fra , kan være det finnes nyere tall også, skal se hva vi finner. Sakset fra en rapport på regjeringen. Ok,skjønner at du som journalist holder en nøytral tone, men er du enig at folk som har et slikt handlingsmønster egentlig burde kommet inn i et behandlingsopplegg? Behandling fordi de er homofile, eller fordi de bedriver risikoadferd?

Det første er medfødt, og det andre må uansett være frivillig tenker jeg. Men det er vel ikke opp til meg og deg å bestemme, men de det evt gjelder?

Morten, du eier evnene til å lirke deg rundt i et samfunn uten å lage bølger. På mange måter beundringsverdig, men forstår at din agenda åpner ikke for meninger som ikke er strøkne innen populismens rammer.

Det beviser du ved å hevde at risikoadferd, som kan ha innvirkning på eventuelle koner og deres barns trygghet, skal være underliggende for rissikotagerens rett til å velge om han vil ta imot hjelp. Logikken og samfunnets beste var jo om disse risikotagerene ble stilt til veggs og tvunget til å ta et oppgjør med sitt spill, skill deg fra konen din og lev ut din homofili og ta dens konsekvenser, du har en adferd som fører til drap.

Man kan ikke ta hensyn til den skyldige part, siden dette kan bety døden for den uskyldige part. Syns vi har skapt greie bølger med denne dokumentaren. Men ja, jeg forsøker, som de fleste mennesker å oppføre meg på en ordentlig måte, også på internett. Storøyd og sjokkert ja, men inkluderende og åpen. Tar din kritikk som et kompliment. Det du skriver om automatisk varsling er interessant, men dette er på sett og vis håndtert i Smittevernloven og Straffelovens paragraf Strafferammen for å ikke varsle feks sin kone om at man har hiv kan straffes med år i fengsel.

Personlig mener jeg det usedvanlig ondskapsfullt å ikke teste seg og ikke si fra til den man har sex med. Men skjønner også at de få det gjelder fortrenger det, og utsetter hiv-testen i det lengste. Det er derfor utrolig flott at Helseutvalget har dette Sjekkpunkt-prosjektet hvor de går ut og aktivt konfronterer og tester folk.

De gjør en uvurderlig innsats for å få antall nye hiv-tilfeller i Norge ned. Skjerpings, det er mange helseutfordringer vi tillater i dagens samfunn uten at vi definerer folk inn i behandlingsregimer, men at dette tilhører den menneskilige frihet. Eksempelvis røyking og kols, fedme og overvekt, alkohol og alkoholskader, diabetes etc. Legestanden deffinerer homofili som en legning, går ikke an å kurere. Kan kun kureres i det offentlige rom ved ikke å la homofile homofilere sin homofili der.

Så medisinen for samfunnet er at de homofile holder sin legning innen for sitt hus fire vegger. Dèt kan vi leve med. Da foreslår jeg at de heterofile heterofilerer sin heterofili innenfor de fire vegger også, slik at samfunnet blir legningsløst. Rett og slett fordi at dersom dere blir skadet av å vite om homofili, så må det gå begge veier: Men, du mener seriøst at verdisynet vårt defineres etter hvem vi har sex med?? Kan du utdype det, for det var ganske bak mål, i min mening! Hvem jeg har sex med bestemmer da vitterlig ikke mitt verdisyn, min moral, mine motivasjoner eller noe annet.

Hvilket kjønn jeg lever med har egentlig ikke endret noen ting for min del, annet enn at jeg har blitt et gladere menneske. Så jeg kunne godt fortsatt å levd med menn, og vært et pessimistisk destruktivt menneske istedet, om du mener det former god kultur og verdisyn.

Det morsomste er at jeg faktisk mislikte menn sterkt, og kunne egentlig blitt sett på som mannehatende, i tiden jeg var med menn.

Når jeg kom ut av skapet som lesbisk, og begynte å leve med kvinner istedet merket jeg at jeg ble mindre mannefiendtlig. Den dag i dag har jeg ikke noe problem med menn i det hele tatt, og føler ikke noe negativt over dem. Så, det at jeg ble klar over legningen min gjorde at mitt verdisyn ovenfor det mannlige kjønn ble mer positivt.

Er ikke det en god ting? Hvorfor må homofili bekjempes? Mener du at de som er homofile skal leve i sølibat eller kjærlighetsløse forhold?

Kan og bør heterofili bekjempes på samme måte også isåfall? Bekjemper man hetrofile, så betyr det utslettelse av menneskeheten. Bekjemper man homofili, så betyr det — intet savn i naturens gang. Det som MÅ bekjempes er dine holdninger til homofili. Tør ikke tenke på hvike andre samfunssyn du har!

De trenger vi virkelig ikke få gjengitt her. Spørsmålet om homofili er en sykdom har blitt diskutert av mange, men den diskusjonen har forutsatt at homofili er en psykisk disposisjon, og er dermed stort sett meningsløs. Uanz kom Norsk Psykiatrisk Forening fram til følgende uttalelse i Vi skal ikke her gå inn på årsaksforhold og vurdering av homofili som en positiv eller negativ livsform fordi det selvsagt blant psykiatere er forskjellige oppfatninger av homofili.

En rekke homofile gir uttrykk for at de er tilfreds med sin seksuelle orientering, de viser inen manifest psykopatologi, og fungerer sosialt tilfredsstillende. Noen kommer til behandling på grunn av samfunnets sosiale press. Psykiatrisk behandling med sikte på endring av seksuell orientering synes å ha begrensete muligheter for å lykkes. I diskusjonen om psykiatriens forhold til homofili er det flere spørsmål som ofte blandes sammen. Det ene knytter seg til sosial diskriminering , det andre til bruk av psykiatriske diagnoser , det tredje til vitenskapelige spørsmål.

Som psykiatere stiller vi oss kritiske til bruk av diagnotiske klassifikasjoner i ikke-faglige sammenhenger, for eksempel … i hverdagslivet og den offentlige debatt. Pushby og trollmannen er nok neandertalere som er født i feil tid.

Synes det er fint at de lever ut sine lyster men alle må jo prøve å være litt fornuftige og bruke beskyttelse. La de nå drive uten kondom da, så utrydder de seg selv etter hvert. Evolusjonen som rydder ut søpla over tid.

Jeg kan bare ikke fatte at disse mennene tar sjansen på å pådra seg en alvorlig livslang sykdom kun for å oppleve noen minutters ekstase. Er jo som russisk rulett. Hvor dum går det egentlig an å bli? De kan jo heller ikke i ettertid si at de ikke visste. Men nå snakker vi som sex. Hetro,homo eller hva det måtte være. Dette handler nok om at man på tross av kunnskap er i en slik livssituasjon at alt som har med rasjonalle valg er utilgjengelige.

Er jo forresten også en kjent sak at mennesker som synes homofili er motbydelig, ofte er homofil selv. Det vet jeg for jeg var også slik frem til jeg kom til slutt ut av skapet. Hva synes dere, Pushby og trollmannen???? Ærlig talt, det er det argumentet som rompiser og flat bankere har brukt i uminnelige tider for å stoppe kjeften på homomotstandere, prøv å være litt mer kreativ i din argumentasjon,da. Jeg synes homofili er motbydelig , men jeg kan forsikre deg om at jeg går ikke med en skaphomse gjemt.

Et annet alternativ er at homohatende heterofile menn er redd for at homofile tenker på og vil behandle dem på samme måte som de tenker om og vil behandle kvinner. Tenk litt på den. Men du kan godt få synes homofili er motbydelig, det har du helt rett til! Alle har rett til å ha egne meninger om ting. Se det fra en annen side, jeg synes overplukkede øyebryn, eller overdreven hosting er motbydelig, men jeg ville ikke sagt det til en random fremmed sånn uten videre.

Det har noe med vanlig høflighet å gjøre, altså god oppdragelse. Jeg misliker også religion sterkt, men de eneste gangene jeg reagerer er når jeg blir belært eller slengt bibelvers etter. Har jeg en religiøs bekjent, eller ser jeg en artikkel om kristne i Oslo i avisa, så skriver jeg ikke random drit om at religion suger og religiøse er dumme.

Igjen, det er deres livsvalg noe homofili ikke er: Du trenger faktisk ikke like homofili, for å opptre som et veldannet menneske ovenfor homofile, eller behandle oss som alle andre.

Så min argumentasjon er egentlig ganske enkelt: Trenger ikke være kreativ, sier bare det som er faktum. Du stakkars, tror du er kreativ og får tilsnakk av redaksjonen fordi du har et ordforråd som ikke engang egnes på trykk.

Joda, jeg terger jo litt men det er sant, som sagt så har jeg vært der selv og dette har du helt sikkert hørt før. Altså, jeg mente ikke at andre kanskje har påstått at du er homofil. Sånn i tilfelle du skulle missforstå det siste jeg sa. Men man kan ikke altid kjenne andre på seg selv, slik som du argumenterer for. Har ellers også hørt at homohatende heterofile menn er redd for at homofile tenker på og vil behandle dem på samme måte som de tenker om og vil behandle kvinner.

Å stappe hendene langt opp i tarmen på folk og urinere på hverandre er motbydelig samme hvilket kjønn det. Og jeg har ingenting imot at folk er homofile, men dette som leses her er bare vemmelig.

Jeg vet også om homofile som gir blaffen i om de får HIV, de sier medisinene er så bra og det er mye de får gratis som bla tannlege. Når de fortalte meg det ble jeg kvalm og tenkte de burde ha betalt dette selv. Ikke fordi de er homofile, men fordi de gir blanke f. Du har noe rett i det du sier. Men att du mener andres sexuelle praksis er motbydelig for du stå få det selv.

Så lenge to voksne mennesker er med på dette frivillig burde det vel vært greit? Jeg har sett at det er mange heterofile som også tiltrekkes av denne type sex det er skrevet om her. Men det er vel ikke så interessant for p3 skrive om.

Har man virkelig fordommer mot en minoritet er denne reportasjen midt i blinken for alle homohatere. Dette er en artikkel som hadde gått rett hjem hos Putin tilhengeres antihomolov. Gleder meg å lese om nynazistene. Og kanskje ta de ekstremistiske muslimene i samme slengen? Blir ikke overrasket om denne meldingen blir redigert bort.

Men ironi er vel ikke din sterkeste side er det vel? Morsom vridning fra din side forresten, typisk å latterliggjøre meningsmotstandere. Håper denne meldingen ikke blir slettet selv om du ikke liker det jeg skriver……. Nei har aldri beskyldt NRK for å være homohatende. Har nok ikke slettet noen kommentarer. Det er slettet fire kommentarer på P3 dokumentar den siste måneden, 2 på denne dokumentaren, men ingen i denne tråden, såvidt jeg kan se i admin. Hvis du drar opp til Sognsvann for at et fremmed menneske skal pisse på deg,drite på deg, kjøre knyttneven opp i rektum på deg, ja da er du alvorlig sjuk!

Det er merkelig at voksne mennesker ikke skal kunne diskutere uten at noen skal komme med sånne usmakelige innlegg som du og visse andre her har gjort. Synes vel at det mest usmakelige her er det som kommer fram i dokuen, gratulerer med at du er blitt voksen. Ja d er ekkelt med homofile el hetrofile personer som liker å bli bebæsjet i ansiktet. Husker jeg så en film med noen som spiste avføring etterligning , og jeg brølte i en time etterpå. Vet ikke om d er vitenskapelig dekning for en sånn påstand.

Hvilken forsknings-rapport er d du støtter deg på? Sånn sett KAN det være rasjonelt å spise avføring inneholder bl. Har bare 1 kommentar…… La de styre på, og la de betale evt medisin selv.

Hvorfor skal ansvarsfulle gutt1 betale for ansvarsløse gutt2? D er jo nesten en straff for å være ansvarsfull. Og så handler d også om naturlig seleksjon, dvs disfavorisering av dårlige gener.

D kan en ikke gjøre mye med. Div kampanjer mot hiv har et sosial-demokratisk utg. Natur-vitenskapen har lidd kraftig i norge, delvis pga sosial-demokratiet og delvis pga d har vært tabu etter WW2 å hevde mennesker har iboende potensial til egenskaper, implisitt at person A kan ha fortrinn person B ikke har.

Gleder meg til nordmenn får et mer natur-orientert og vitenskapelig syn på mennesket, d kommer også til å skape større og ikke minst EKTE aksept for homofili. Det kan man selvsagt. Men det handler da ikke kun om den som er smittet, men om det som kalles folkehelse. I mellomtiden, er det ren statistikk, dvs antall seksualpartnere som er det avgjørende. Og uansett hvordan vi vrir og vender på det, er forebygging så enormt mye mer kostnadseffektivt enn medisinering.

Det oversiktskartet er jo delvis meningsløst. Hvis du ser bort i fra Afrika er jo resten bare en oppsummering av inbyggertallet i diverse land. Hva er antall hiv-smittede per capita — det er jo det som er interessant.

Overraskende høyt i USA men det kommer nok litt av nærheten til karibien som også var vesentlig høyere enn jeg hadde trodd. Overraskende at det er så lavt i Pakistan det korrelerer ofte med fattigdom. Kan jo selvsagt også være underrapportering. Det har sine naturlige forklaringer. Og grunnen er ganske så enkel. På tallet var det mange fremmedarbeidere fra Karibien, spesielt haitiere, som arbeidet i Kongo, og landene rundt.

Seksualvaneundersøkelser viser at dette gjelder stadig flere. Spesielt blant unge som definerer seg som heterofile, er det en økende andel som oppgir at de har hatt seksuelle erfaringer med en person av samme kjønn. Det var først da det ble et tema - vi begynte å snakke om det. Det gikk etter hvert opp for meg. Det kom bare frem da jeg kom hjem med min første jentekjæreste da jeg var 16 år. Min far fortalte meg at han syntes det var litt vanskelig i starten. Han trodde han var mer åpen enn han var.

Likevel fant han fort ut at dette ikke gjorde noe i det hele tatt. Denne reisen er lik for en del fedre. Det som var litt mer problematisk, var at jeg fikk stempelet lesbisk med en gang. Men jeg definerer meg som bifil. Det har vært en ganske lang prosess å prøve å snu det. Det er mange — heterofile og skeive — som ikke forstår seg på den bifile legningen. Jeg mener jo at jeg er heldig. Det er nesten som en superkraft det å kunne elske personligheten til et menneske uten tanke på kjønn.

Det er derfor synd at ikke folk tror på at det går an å like begge deler, seir Miriam. Transseksualitet er ingen legning som sier noe om hvilket kjønn man blir tiltrukket av, men en diagnose knyttet til kjønnsoppfatning og identitet.

Det er heller ikke det samme som transvestitt, som er personer som innimellom liker å kle seg og oppføre seg som det motsatte kjønn. Men både transseksuelle og transvestitter kan inkluderes i samlebetegnelsen transpersoner. Det finnes også transpersoner som hverken føler seg som mann eller kvinne. De kan oppleve seg som en mellomting, eller ønsker å veksle mellom to identiteter, uttrykt gjennom for eksempel klær, sminke og frisyre.

Enkelte føler at de ikke har noen tilknytning til kjønn overhodet. Men mange transseksuelle føler sterkt ubehag med kroppen sin og den kjønnsrollen de forventes å fylle, og ønsker kirurgi og hormonell behandling for å få et utseende som er mer likt det kjønn de opplever å tilhøre. I Norge er det bare Rikshospitalet som kan avgjøre om en person får gjennomgå kjønnsbekreftende behandling, eller det som på folkemunne kalles kjønnsskifte.

Behandlingen er langvarig, og foregår i mange trinn. Men for å skifte juridisk kjønn i Norge, og få nytt personnummer, fornavn og pass, må man fjerne enten eggstokker eller testikler, og dermed bli ufruktbar.

Dette er kontroversielt, og mange har tatt til orde for at dette ikke skal være et kriterium for å få skifte juridisk kjønn. Man stiller seg spørsmålet om hvilken gjeng er det som er min gjeng? Man oppdager seg selv gjennom hele oppveksten, og alle har en viss peiling på om de liker hunder eller katter, ski eller fotball, vaniljeis eller sjokoladeis. Det er det samme med seksualitet og kjønnsidentitet.

Noen må prøve litt ut, og andre ikke - sånn er det. Det fungerte på samme måte da jeg oppdaget kjønnsidentiteten. Man finner seg selv hele veien, og så føler man til slutt at man er på rett plass her i verden. For noen trengs et stort mot - visse miljøer er vanskelige å stå frem i.

Jeg har kommet ut to ganger. Jeg syntes ikke det gikk så bra første gangen, men jeg fikk på en måte en andre sjanse til å gjøre det riktig. Da gikk det veldig bra, fordi jeg har et åpent og støttende nettverk rundt meg. Jeg tror hovedproblemet er at man fortsatt må si om man spiller på a-laget eller på b-laget. Man bør ikke måtte spørre om tillatelse fra noen for å være den man er. Likevel føles det slik for mange. Man tenker at alle transseksuelle har samme historie og samme identitet.

Mange har et vanskelig forhold til kroppen sin, men det gjelder ikke alle. Noen transmennesker ønsker å få utført kjønnsbekreftende operasjon, andre har det ikke. Det er ikke genitaliene dine som skal definere kjønnet ditt, sier Line. Hun er leder for Skeiv Ungdom, og sier at alle skeive har opplevd å bli forskjellsbehandlet og har møtt utfordringer som heterofile ikke møter. Dette er et resultat av fordommene de møter og har mot seg selv for å bryte heteronormen.

Majoriteten skal liksom være snille og tåle minoriteten.

SEX SKYPE ESKORTE NORDLAND BØSSE

Mann søker homoseksuell menn escort arendal

Møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive Han har ikke sagt noe til meg, men jeg vil støtte ham. kitchen-towels.net - Møteplass, datingside, forum, chat og blogg for lesbiske, homofile, gay, bifile, transpersoner og andre skeive. skeiv. Gaysir er Norges største og beste møteplass for homofile, bifile, hatten blir lagt på hylla denne fredagen, men det blir både Madonna, Lady Gaga og talls!. 7. jun Treningsklær for store damer massage erotic nude Treningsklær for store damer Pene etter men EU langsiktig forhold ekteskap 6. review stjørdalshalsen anmeldelser landet dating sites gay tre noen sexscene Den swinger Artikkelen jenter autisme date på nett bt møteplassen norge asian sex søte. mar Etiopiere ser i stor grad homofil praksis som en syndig handling, og Abeba. De fleste av mennene mener at homoseksualitet er innført av utlendinger eller .. mannlige prostituerte som brukte sminke og fargerike, tettsittende klær for å tiltrekke seg Enkelte hoteller og barer som brukes som møteplasser. Møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive Han har ikke sagt noe til meg, men jeg vil støtte ham. kitchen-towels.net - Møteplass, datingside, forum, chat og blogg for lesbiske, homofile, gay, bifile, transpersoner og andre skeive. skeiv. Å vokse opp som "feminin" homofil i en ganske stor by i Norge på 50 og tallet var forferdelig. Ikke nok med Jeg "cross-kledde" også som barn, med lånte klær fra mamma. Trodde jeg Så traff jeg andre på "møteplassen" nede ved havna.